Ampèretang - Perel - Met verlicht scherm

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Perel DCM330 ampèretang

Met een multimeter kunnen verschillende soorten metingen worden gedaan. Hiervoor maak je gebruik van meetsnoeren die gekoppeld zijn aan het apparaat en aan de andere uiteinden voorzien zijn van bijvoorbeeld meetpennen of klemmen die op de te meten voorwerpen kunnen worden geplaatst. Als je een meting wilt doen zonder dat je daarvoor een circuit wilt onderbreken dan kan dit met de Perel DCM330 ampèretang. Dit handige apparaat is voorzien van een tang die met één hand te bedienen is. De opening van een ampèretang kan om een kabel worden gesloten waarvan je waarden wilt meten zoals stroom, spanning of weerstand. De meting die je wilt doen stel je in door gebruik te maken van de draaiknop en de verschillende toetsen.

Kenmerken

De display op de Perel DCM330 ampèretang is voorzien van achtergrondverlichting die het mogelijk maakt om ook in minder belichte ruimtes metingen te kunnen uitvoeren. Instellen van het meetbereik en de waarden die gemeten worden kan handmatig en automatisch. Hiervoor gebruik je de verschillende knoppen en toetsen op het meetinstrument. Als de gemeten waarden buiten het meetbereik vallen dan wordt dit getoond op het display. Maak je 10 minuten geen gebruik van de Perel DCM330 dan gaat het toestel uit zonder dat je gegevens verliest. Deze worden opgeslagen met de datalogger functie op de Perel ampèretang. Hij wordt geleverd inclusief twee 1,5 volt AAA batterijen, meetsnoeren, een handleiding en een draagtas voor het opbergen van het instrument. De Perel DCM330 ampèretang weegt inclusief batterijen 210 gram en is 20,5 centimeter lang inclusief de tang zelf. Het apparaat is 7 centimeter breed en 3,7 centimeter dik. Bij dit product wordt ook een draagtas geleverd waarin je het toestel en de bijbehorende accessoires kunt opbergen.

Gebruik

Maak je gebruik van de ampèretang dan kan dit door de knop aan de zijkant in te drukken. Metingen die gedaan kunnen worden met dit apparaat zijn metingen voor DC spanning, AC spanning, AC stroom en weerstand. DC en AC spanning kunnen gemeten worden tot maximaal 600 volt. AC stroom kan binnen een bereik van 2 ampère tot en met 400 ampère worden gemeten en weerstand binnen een bereik van 200 Ohm tot maximaal 20 miljoen Ohm. Voor alle afzonderlijke metingen geldt een basisnauwkeurigheid. Dit is de afwijking die de meting kan hebben op de daadwerkelijke waarde. AC stroom wordt gemeten met een basisnauwkeurigheid van 3 % met dit apparaat. AC spanning en DC spanning met een nauwkeurigheid van 1,5 % en weerstand kan worden gemeten met een basisnauwkeurigheid van 3 %. Deze multimeter van Perel hoeft niet alleen gebruikt te worden met behulp van de aanwezige tang. Het is ook mogelijk om meetsnoeren aan te sluiten in de daarvoor bedoelde aansluitingen. Wil je gebruikmaken van andere meetsnoeren dan de snoeren die standaard bij de multimeter worden geleverd dan moeten deze voorzien zijn van 4 millimeter banaanstekkers.

Specificaties
Meer over Ampèretang - Perel - Met verlicht scherm (Productcode: 5641923105.3903)
 Merk
Perel
 Meting
AC, DC
 Weergave
Digitaal
 Meetcategorie
CAT II
 Displayresolutie
1999 counts
 Instelling bereik
Automatisch en manueel
 AC-spanning max. meetbereik
600
 DC-spanning max. meetbereik
600
 Weerstand max. meetbereik
20.00M Ohm
 Voeding
Batterij
 Max. spanning
600 V
 Datalogger
 Achtergrondverlichting
 Auto power-off
10 minuten
 Buiten bereik indicatie
OL
 Continuïteitsbuzzer
 Batterij
2 x AAA (meegeleverd)
 Afmetingen
70 x 205 x 37 mm
 Gewicht
210 Gr.
 AC-spanning basisnauwkeurigheid
1.5
 AC-spanning frequentiebereik
 Basisnauwkeurigheid
0.5 %
 AC-stroom basisnauwkeurigheid
3
 Weerstand basisnauwkeurigheid
3
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links