Ampèretang - Perel - Batterijen meegeleverd

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Perel DCM269 ampèretang

De Perel DCM269 is een zeer nauwkeurig meetapparaat dat gebruikt kan worden voor het opmeten van stroom zonder het circuit te onderbreken. De maximale kabeldikte die de tang kan omsluiten is 18 millimeter. Om in het donker gebruik te kunnen maken is de ampèretang voorzien van een zaklamp en beschikt het scherm over achtergrond verlichting. Daarnaast krijg je ook een handige opbergtas bij dit meetinstrument. Met dit product kun je als consument en professionele vakman eenvoudig en snel opmetingen uitvoeren.

Specificaties

De ampèretang heeft inclusief de voeding een gewicht van 175 gram. Er zijn 2 AAA 1,5 volt batterijen nodig om gebruik te kunnen maken van de ampèretang. Het product is 160 bij 50 bij 30 millimeter. Dit apparaat is voorzien van een functie waarmee gemeten data kan worden bewaard. Deze datalogger functie zorgt ervoor dat gegevens van een meting niet verloren gaan bij het uitschakelen. De waarden van een meting worden op het digitale display getoond tot maximaal 2399. Als het bereik van de waarden die je wilt controleren buiten het bereik van dit toestel valt dan wordt dit ook getoond. Je krijgt dan de melding OL te zien. Dit geldt ook voor batterijen die bijna leeg zijn.

Meetbereik

De Perel DCM269 is geschikt voor metingen in meetcategorie CAT II tot max. 600 Volt. Het meetbereik automatisch ingesteld. Je kunt AC en DC stroom meten tot op zijn hoogst 200 ampère. Het is daarnaast ook mogelijk om frequenties te registreren tussen de 40 Hertz en 1 Kilohertz. Frequenties hebben een basisnauwkeurigheid van 1,2 %, DC stroom van 2,8 % en AC stroom van 3 %. Met dit werktuig is het alleen mogelijk om stroom in ampère en frequenties in Hertz te bepalen. Wil je andere controlewerkzaamheden uitvoeren zoals bijvoorbeeld spanning, weerstand of temperatuur, dan heb je een ander gereedschap zoals een multimeter nodig.

Specificaties
Meer over Ampèretang - Perel - Batterijen meegeleverd (Productcode: 5641930911.3903)
 Merk
Perel
 Meting
ACV, DCV
 Weergave
Digitaal
 Meetcategorie
CAT II
 Displayresolutie
2399 counts
 Instelling bereik
Automatisch
 Voeding
Batterij
 Max. spanning
600 V
 Datalogger
 Achtergrondverlichting
 Buiten bereik indicatie
OL
 Batterij
2 x AAA (meegeleverd)
 Afmetingen
50 x 160 x 30 mm
 Gewicht
175 Gr.
 AC-stroom basisnauwkeurigheid
3
 DC-stroom basisnauwkeurigheid
2.8
 Frequentie basisnauwkeurigheid
1.2
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links