Digitale multimeter - Appa - 61 - Met datalogger

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Appa 61 digitale multimeter

Spanning, stroom, diode en weerstand kunnen allemaal worden gemeten met de Appa 61. Deze digitale multimeter heeft een handige display waarop de gemeten getallen worden getoond. Je kunt maximaal een waarde zien van 2399. Met de datalogger functie wordt informatie uit resultaten opgeslagen zodat je zonder zorgen het apparaat kunt uitzetten en opbergen. Als je 10 minuten lang geen gebruikmaakt van de Appa 61 digitale multimeter dan gaat hij vanzelf uit. Bij dit product ontvang je een batterij die al geplaatst is, meetsnoeren met 4 mm banaanstekkers voor het uitvoeren van opmetingen en een handleiding. De instellingen voer je handmatig in met behulp van de draaiknop en de toetsen. Het meetbereik kan ook automatisch worden ingesteld.

Mogelijkheden

Je kunt op verschillende manieren gebruik maken van de Appa 61 digitale multimeter. Voor de diverse metingen die je kunt doen kun je gebruikmaken van de draaiknop en de toetsen op het meetapparaat. Hiermee kun je instellen wat je precies wilt meten en binnen welk bereik de waarden moeten vallen. Zo is het mogelijk om AC spanning en DC spanning te meten tot respectievelijk 750 volt en 1000 volt. Hierbij moet rekening worden gehouden met een basisnauwkeurigheid van 1,5 %. Voor weerstand is dit 0,7 % tussen de 200 en 200.000 Ω, tussen de 200.000 en 20 miljoen Ω is dit 1 % en 1,5 % voor daarboven.

Specificaties

Dit toestel is geschikt voor het uitvoeren van registraties tot maximaal 600 volt in meetcategorie CAT III. Als de waarden van de meting die je doet buiten het bereik van de Appa 61 vallen, dan wordt dit in het scherm getoond met OL of –OL. De afmetingen van de digitale multimeter zijn 156 bij 74 bij 44 millimeter. Inclusief de batterijen en de beschermhoes die wordt geleverd weegt de DMM 650 gram. Vanwege de stevige behuizing en het materiaal waarvan het instrument is gemaakt kan hij een val van een hoogte van 1,2 meter overleven zonder beschadigd te raken. Andere accessoires zoals meetsnoeren, meetpennen, krokodillenklemmen en batterijen zijn allemaal ook hier te koop. Denk er dan wel aan dat de snoeren voorzien moeten zijn van 4 mm banaanstekkers.

Specificaties
Meer over Digitale multimeter - Appa - 61 - Met datalogger (Productcode: 5723515320.3903)
 Multimeter
Digitale multimeter
 Merk
Appa
 Meting
ACV, DCV, Diode, Doorverbinding, OHM
 Weergave
Digitaal
 Meetcategorie
CAT III
 Displayresolutie
2399 counts
 Instelling bereik
Automatisch en manueel
 Type
61
 AC-spanning max. meetbereik
750V
 DC-spanning max. meetbereik
1000V
 Weerstand max. meetbereik
20.00M Ohm
 RMS
Average Responding
 Voeding
Batterij
 Max. spanning
600 V
 Datalogger
 Auto power-off
10 minuten
 Buiten bereik indicatie
OL en -OL
 Continuïteitsbuzzer
 Batterij
2 x AAA (meegeleverd)
 Afmetingen
74 x 156 x 44 mm
 Gewicht
650 Gr.
 AC-spanning basisnauwkeurigheid
1.5
 AC-spanning resolutie
1mV
 Basisnauwkeurigheid
0.5 %
 DC-spanning resolutie
0.1mV
 Weerstand basisnauwkeurigheid
0.7
 Weerstand resolutie
0.1Ohm
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links