Digitale multimeter - Fluke - 113 - Met continuïteitsbuzzer

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Fluke 113 digitale multimeter

Uiterst nauwkeurig en betrouwbaar, dat is de Fluke 113 digitale multimeter. Deze wordt geleverd inclusief een batterij, een set meetsnoeren, een handleiding en een handige beschermhoes om de digitale multimeter in op te bergen. De Fluke 113 kan gebruikt worden voor het meten van weerstand, spanning en stroom met een gemiddelde basisnauwkeurigheid van 1,2%. Het is mogelijk om zelf in te stellen welke eenheden en binnen welk bereik je metingen wilt uitvoeren. Voor het uitvoeren van een meting maak je gebruik van de meegeleverde meetsnoeren. Wil je andere meetsnoeren of meetpennen gebruiken, dan moeten deze passen op de daarvoor bestemde aansluitingen. Hiervoor kun je gebruikmaken van snoeren die voorzien zijn van banaanstekkers met een diameter van 4 millimeter. De bedrijfstemperatuur waarin je dit apparaat kunt gebruiken mag niet lager zijn dan min 10 graden Celsius en niet hoger dan plus 50 graden Celsius zodat de temperatuur geen invloed kan hebben op de metingen. Het apparaat is robuust en kan een val aan van een hoogte van 1 meter.

Mogelijkheden

De Fluke 113 digitale multimeter is een uitgebreid apparaat met veel verschillende mogelijkheden. Het is mogelijk om de eenheden AC, ACV, DC, DCV en Ohm te meten met dit apparaat. AC spanning en DC spanning kunnen worden gemeten tot maximaal 600 Volt. Daarbij moet rekening worden gehouden met een basisnauwkeurigheid van 2 %. Weerstand wordt gemeten in Ohm met een basisnauwkeurigheid van 0,7 %. Dit kun je meten tot een maximum van 60.000.000 Ohm. AC stroom en DC stroom kunnen beiden worden gemeten tot maximaal 10 Ampère. Hierbij moet rekening worden gehouden met een basisnauwkeurigheid van 1,7 % bij AC stroom en 2 % voor DC stroom. Binnen meetcategorie CAT III kun je met deze digitale multimeter metingen doen tot 600 Volt. Metingen in CAT IV kunnen gedaan worden tot maximaal 300 volt. Om het apparaat en de verschillende functies volledig te kunnen benutten is het aan te raden om gebruik te maken van de handleiding. Hierin worden ook de eisen voor de veiligheid tijdens het gebruik gesteld.

Categorie

De meetcategorie waarin dit toestel valt is CAT IV met een maximaal te meten spanning van 600 Volt. De Fluke 113 is voorzien van een LCD scherm met achtergrondverlichting. Vallen de waarden binnen het meetbereik dan kun je dit ook op het scherm aflezen. Ook klinkt er dan een zoemer. Maak je meer dan 10 minuten geen gebruik van de digitale multimeter dan schakelt hij zichzelf uit. De metingen die je hebt gedaan blijven in de machine staan en worden opgeslagen met behulp van een datalogger. Voor de voeding wordt gebruikgemaakt van een 9 volt batterij die bij de aankoop al geplaatst is. Zonder gebruik te maken van de achtergrondverlichting is het mogelijk om de machine tot 300 uur te gebruiken op één batterij.Specificaties
Meer over Digitale multimeter - Fluke - 113 - Met continuïteitsbuzzer (Productcode: 4768974222.3903)
 Multimeter
Digitale multimeter
 Merk
Fluke
 Meting
AC, ACV, DC, DCV, OHM
 Meetcategorie
CAT IV
 Displayresolutie
5999 counts
 Instelling bereik
Automatisch en manueel
 Type
113
 AC-spanning max. meetbereik
600
 DC-spanning max. meetbereik
600
 Weerstand max. meetbereik
60.00M Ohm
 RMS
True RMS
 Voeding
Batterij
 Max. spanning
600 V
 Datalogger
 Achtergrondverlichting
 Auto power-off
10 minuten
 Buiten bereik indicatie
OL
 Continuïteitsbuzzer
 Batterij
1 x 9V (meegeleverd)
 Afmetingen
85 x 146 x 46 mm
 Gewicht
404 Gr.
 AC-spanning basisnauwkeurigheid
2
 Basisnauwkeurigheid
1.2 %
 AC-stroom basisnauwkeurigheid
1.7
 DC-stroom basisnauwkeurigheid
2
 Weerstand basisnauwkeurigheid
0.7
 Meegeleverd
Beschermhoes, Set meetsnoeren
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links