Digitale multimeter - Fluke - 177 - Diode doormeting

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Fluke 177 digitale multimeter

De Fluke 177 digitale multimeter is een DMM die aan de hoogste standaarden voldoet. Afwijkingen worden tot een minimum beperkt doordat de basisnauwkeurigheid 0.9% bedraagt. Supersnelle metingen zijn een groot voordeel van deze DMM uit de topklasse modellen van Fluke. Het apparaat meet volgens de fabrikant twee keer zo snel als andere multimeters op de markt. Op de display kan je de gemeten data duidelijk aflezen door een resolutie van 5999 counts. Met de meter kan onder andere AC, ACV, DC, DCV en OHM gemeten worden. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat, als je een beroep hebt waarbij het uitvoeren van metingen een belangrijk onderdeel van je baan is of als je een serieuze klusser bent, je met deze multimeter goed zit.

Automatische bereikinstelling

De Fluke 177 digitale multimeter is een zogenaamde auto-range DMM. Dit betekent dat je simpelweg selecteert wat voor meting je wilt doen en het toestel zal vervolgens automatisch de bereikinstelling selecteren. Dit gebeurt in een razendsnel tempo. In vergelijking met goedkopere alternatieven levert de 177 van Fluke supersnel de waarden die je zojuist hebt doorgemeten. Voor professionals, zoals elektriciens en monteurs, een extra reden om voor dit product te kiezen. Met het apparaat heb je overigens ook de optie om de auto-range functie uit te zetten en zelf een bereik in te stellen. Op het moment dat een waarde met de hoogste nauwkeurigheid vastgesteld kan worden, dan hoor je een zachte zoemer afgaan die aangeeft dat je succesvol een meting hebt verricht.

Gebruik van de meter

Wat ook een bijdrage levert aan de populariteit van deze meter is de makkelijke aansluiting van kabels en de display die duidelijk is af te lezen. De resolutie zorgt voor een duidelijke weergave van de gemeten waarden. In donkere omgevingen komt de witte achtergrondverlichting goed van pas. De voeding wordt verzorgd met een batterij die makkelijk te vervangen is, zonder dat hiervoor eerst de behuizing geopend hoeft te worden. Om energie te besparen zal het scherm na 10 minuten zonder gebruik zichzelf automatisch uitschakelen. De multimeter heeft daarbij een compact formaat en heeft een ergonomisch design waardoor het apparaat comfortabel in de hand ligt.

Specificaties
Meer over Digitale multimeter - Fluke - 177 - Diode doormeting (Productcode: 5706822189.3903)
 Multimeter
Digitale multimeter
 Merk
Fluke
 Meting
AC, ACV, DC, DCV, OHM
 Weergave
Digitaal
 Meetcategorie
CAT IV
 Displayresolutie
5999 counts
 Instelling bereik
Automatisch en manueel
 Type
177
 AC-spanning max. meetbereik
1000V
 DC-spanning max. meetbereik
1000V
 RMS
True RMS
 Voeding
Batterij
 Max. spanning
600 V
 Datalogger
 Temperatuurmeting
 Achtergrondverlichting
 Auto power-off
10 minuten
 Buiten bereik indicatie
OL en -OL
 Continuïteitsbuzzer
 AC-spanning basisnauwkeurigheid
0.5
 Basisnauwkeurigheid
1 %
 DC-stroom basisnauwkeurigheid
1.5
 Frequentie basisnauwkeurigheid
0.01
 Meegeleverd
Beschermhoes, Opbergtas, Set meetsnoeren
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links