Digitale multimeter - Perel - Met verlicht scherm

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Perel DVM1400 digitale multimeter

Weerstand, stroom en spanning kunnen allemaal gemeten worden met de Perel DVM1400 digitale multimeter. Naast weerstand, spanning en stroom kun je ook temperatuur en frequenties meten. De DVM1400 beschikt over een functie die ervoor zorgt dat de gegevens van metingen kunnen worden opgeslagen. Zodra je het apparaat uitschakelt zijn dus niet alle meetgegevens verloren. Dit kan van pas komen omdat het instrument zichzelf uitschakelt als er 10 minuten geen gebruik van is gemaakt. Bij de digitale multimeter wordt een batterij geleverd, een handleiding met uitleg over het gebruik en de veiligheid en een set met meetsnoeren voor het doen van metingen. Het toestel wordt geleverd inclusief een handleiding en meetsnoeren. Het is mogelijk om andere meetsnoeren, meetpennen of klemmen te gebruiken voor het uitvoeren van metingen. Deze moeten dan geschikt zijn voor de aansluitingen op het meetinstrument en voorzien zijn van 4 millimeter stekkers.

Voeding

Voor de voeding van het meetapparaat wordt er gebruikgemaakt van een 9 volt batterij. Als de batterij aan vervanging toe is dan kun je dit in het scherm van de multimeter zien. Ook als de waarden van de meting die je doet buiten het bereik van het instrument liggen, dan krijg je hiervan een melding te zien. De DVM1400 van Perel is voorzien van achtergrondverlichting. Hiermee is het scherm ook duidelijk af te lezen in donkere ruimtes. Gebruikmaken van het apparaat kan met behulp van de meetsnoeren die worden meegeleverd. Deze plug je in de daarvoor bestemde aansluitingen en vervolgens stel je het apparaat in volgens de aanwijzingen in de handleiding. Metingen met dit apparaat kunnen worden gedaan tot 600 volt in meetcategorie CAT III. De digitale multimeter heeft een gewicht van 290 gram inclusief de 9 volt batterij voor de voeding. De afmetingen zijn 18 centimeter lang, 85 centimeter breed en 4,5 centimeter dik.

Werking

DC spanning en AC spanning kunnen worden gemeten tot een bereik van maximaal 600 volt. Wil je stroom meten dan kan zowel DC stroom als AC stroom worden gemeten tot 10 ampère. Je kunt met behulp van de draaiknop en de toetsen op het meetapparaat instellen welke waarden je wilt meten. Weerstand is te meten binnen een bereik van 200 Ohm tot en met 1 miljoen Ohm. Capaciteitsmetingen vallen binnen een bereik van 4 nF tot en met 200 uF. Het is zelfs mogelijk om temperatuur te meten met de Perel DVM1400 digitale multimeter. Temperaturen die gemeten kunnen worden zijn minimaal -20 graden Celsius en maximaal + 1000 graden Celsius. Voor alle metingen die er gedaan worden geldt er een basisnauwkeurigheid.

Specificaties
Meer over Digitale multimeter - Perel - Met verlicht scherm (Productcode: 5684379939.3903)
 Multimeter
Digitale multimeter
 Merk
Perel
 Meting
AC, ACV, DC, DCV, OHM
 Weergave
Digitaal
 Meetcategorie
CAT III
 Displayresolutie
3999 counts
 Instelling bereik
Automatisch en manueel
 AC-spanning max. meetbereik
600
 DC-spanning max. meetbereik
600
 Weerstand max. meetbereik
20.00M Ohm
 Voeding
Batterij
 Max. spanning
600 V
 Datalogger
 Achtergrondverlichting
 Auto power-off
10 minuten
 Buiten bereik indicatie
OL
 Continuïteitsbuzzer
 Batterij
1 x 9V (meegeleverd)
 Afmetingen
85 x 180 x 45 mm
 Gewicht
290 Gr.
 AC-spanning basisnauwkeurigheid
1.5
 Basisnauwkeurigheid
1 %
 AC-stroom basisnauwkeurigheid
3
 DC-stroom basisnauwkeurigheid
2
 Weerstand basisnauwkeurigheid
2
 Capaciteit basisnauwkeurigheid
5
 Frequentie basisnauwkeurigheid
2
 Meegeleverd
Set meetsnoeren
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links