Digitale multimeter - Perel - Met verlicht scherm

Dit product is helaas momenteel niet leverbaar.

  Verder winkelen  

Perel DVM4000 digitale multimeter

Een CAT IV meetcategorie DMM vind je niet snel onder de honderd euro. Dit maakt de lage prijs waarvoor de Perel DVM4000 digitale multimeter te koop is, extra bewonderenswaardig. Een digitale multimeter met meetcategorie CAT IV, een maximaal meetbereik voor spanning tot 1000 volt, een lage basisnauwkeurigheid en allerlei andere functionaliteiten die de DMM tot een aankoop maken die we zowel professionals als doe-het-zelvers kunnen aanbevelen. Met de goedkoopste variant van de DVM4000-series van Perel kan je onder andere wisselspanning, wisselstroom, gelijkspanning en gelijkstroom metingen verrichten. Apparaten in deze categorie kunnen tot een maximale spanning van 600 V doorgemeten worden. In de categorie CAT III en minder is het maximale meetbereik zelfs 1000 V. Dit maakt de DMM zeer geschikt voor professioneel gebruik, omdat je metingen op het primaire toevoerniveau kunt verrichten. Tevens geldt voor alle grootheden die gemeten kunnen worden een lage basisnauwkeurigheid. De gemeten waarden worden hierdoor met uiterste precisie op het display weergegeven.

Display met achtergrondverlichting

De waarden die je meet zijn zeer nauwkeurig op het scherm af te lezen. Wanneer je in een donkere omgeving moet werken, dan kan een witte achtergrondverlichting geactiveerd worden. Het bereik waarin je wilt meten kan je zowel automatisch of manueel instellen. Mocht een meting zich buiten het ingestelde bereik van de multimeter bevinden, dan zal de lettercode ‘OL’ op de display verschijnen. Het is een indicatie dat je een hogere of lagere instelling voor het meetbereik moet selecteren. Verder heeft het LCD scherm een automatische polariteitsindicatie en verschijnt hierop diverse informatie over de settingen die actief zijn.

Opbergtas voor meter en kabels

De Perel DVM4000 digitale multimeter is 500 gram zwaar en heeft afmetingen van 90 x 190 x 40 mm. Compact genoeg om bediening met een hand mogelijk te maken. Handsfree bedienen is ook makkelijk te realiseren, omdat op de achterkant van het apparaat een standaard zit die uitgeklapt kan worden. Hierdoor kan je de meter op ieder vlak oppervlak rechtop wegzetten. Het kleine formaat maakt ook het opbergen eenvoudig. Dit wordt nog eens makkelijker gemaakt doordat een opbergtas voor de meter en de kabels wordt meegeleverd. Ook handig zijn de twee sleuven op de achterkant van het apparaat waar de rode en zwarte meetpennen in geklikt kunnen worden. Meegeleverd zijn verder een set thermokoppels van het K-type waarmee je temperatuurmetingen kunt verrichten.

Specificaties
Meer over Digitale multimeter - Perel - Met verlicht scherm (Productcode: 6041964993.3903)
 Multimeter
Digitale multimeter
 Merk
Perel
 Meting
AC, ACV, DC, DCV
 Weergave
Digitaal
 Meetcategorie
CAT IV
 Displayresolutie
5999 counts
 Instelling bereik
Automatisch en manueel
 AC-spanning max. meetbereik
1000V
 DC-spanning max. meetbereik
1000V
 Weerstand max. meetbereik
60.00M Ohm
 Voeding
Batterij
 Max. spanning
600 V
 Datalogger
 Achtergrondverlichting
 Auto power-off
10 minuten
 Buiten bereik indicatie
OL
 Continuïteitsbuzzer
 Batterij
1 x 9V (meegeleverd)
 Afmetingen
90 x 190 x 40 mm
 Gewicht
500 Gr.
 AC-spanning basisnauwkeurigheid
1.5
 Basisnauwkeurigheid
0.8 %
 AC-stroom basisnauwkeurigheid
3
 DC-stroom basisnauwkeurigheid
1.5
 Weerstand basisnauwkeurigheid
1.5
 Capaciteit basisnauwkeurigheid
5
 Frequentie basisnauwkeurigheid
0.05
 Temperatuur basisnauwkeurigheid
2
 Meegeleverd
Opbergtas, Set meetsnoeren
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links