Analoge multimeter online kopen

Op zoek naar een analoge multimeters? Nauwkeurigheid speelt een grote rol voor professionals zowel als de doe-het-zelver bij verrichten van metingen in een stroomcircuit. Wij bieden een breed assortiment aan, alles tegen een scherpe prijs en voor alle elektrotechnische toepassingen. Bestel voor 22:00 uur een analoge multimeter online en ontvang de bestelling morgen in huis.

De voordelen van analoge multimeters


Analoge multimeters hebben vaak nog steeds de voorkeur bij veel ingenieurs. De analoge multimeters zijn gevoeliger voor wat er in een stroomcircuit gemeten wordt. Het verschil zit hem in de manier van meten. Een digitale multimeter sampled de hoeveelheid die gemeten wordt op een bepaald tijdstip en geeft dit vervolgens weer. Een analoge multimeter meet de waarde op het moment dat er gemeten wordt en geeft dit gelijk weer. Als er iets veranderd terwijl je aan het meten bent zal de naald van een analoge multimeter gelijk bewegen en dit zichtbaar maken, waar een digitale multimeter dit kan missen.

Analoge multimeters gebruiken het circuit om metingen te verrichten en maken alleen gebruik van een batterij voor het meten van de weerstand in tegenstelling tot een digitale multimeter die de batterij voor alle metingen en de weergave op het scherm waar deze mee uitgerust zijn. Een analoge multimeter heeft dus geen batterijen nodig om simpele metingen te verrichten.

Digitale multimeters zijn daarbij vaak ook duurder dan de traditionele analoge multimeters. Er zitten dus wel degelijk voordelen aan de keuze voor een analoge multimeter.

De analoge multimeter in ons assortiment is te verkrijgen in de meetcategorie CAT II. De meetcategorie CAT II wordt gebruikt voor (normale) stroomkringen, vaak terug te vinden in huishoudens, met een stekker verbinding om huishoudelijke apparaten aan te sluiten. Let hier dus op wanneer je een keuze gaat maken voor een analoge multimeter zodat je zeker weet dat deze geschikt is.

Kies de multimeter welke bij je past en ga aan de slag! Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen van een analoge multimeter? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,0
Perfect "Via de mail een bericht gestuurd over welke multimeter ik nodig had, na een snelle reactie van de klantenservice heb ik direct de goede multimeter kunnen bestellen. " 10
Zeer goed "Precies de multimeter gevonden die ik moest hebben. Voor de prijs die ik wilde besteden." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links