Digitale multimeter online kopen

Multimeters.nl biedt verschillende digitale multimeters aan. Nauwkeurigheid speelt een grote rol voor zowel professionals als de doe-het-zelver. Deze geavanceerde modellen zijn heel nauwkeurig en vaak uitgerust met extra meetmogelijkheden. Bestel voor 22:00 uur een digitale multimeter online en ontvang de bestelling morgen in huis.

De voordelen van digitale multimeters


Een digitale interface heeft een aantal voordelen ten opzichte van een analoge multimeter. Het meest voor de hand liggende is natuurlijk dat het aflezen aanzienlijk makkelijker en vaak ook nauwkeuriger is. De kans op foutief aflezen is ook een stuk kleiner bij een digitale multimeter.

Een digitale multimeter is zo gemaakt om jouw werk efficiënter, nauwkeuriger en sneller te maken. De meeste analoge multimeters zijn tegenwoordig ook vervangen door digitale multimeters. Met een digitale multimeter is het mogelijk om verschillende waardes te meten zoals, de stroom, weerstand, spanning, frequentie, capaciteit en soms ook temperatuur.

Sommige digitale multimeters kunnen de hoogst gemeten waarde onthouden met een “hold” functie of een datalogger. Let bij het kiezen van een digitale multimeter ook op het maximale bereik van de waardes dat het apparaat kan meten. Afhankelijk waar je het apparaat voor wilt gebruiken, het soort stroomcircuit, moet je deze keuze afstemmen. De digitale multimeters tonen waardes tussen de 3.3 en de 3.8 decimalen nauwkeurig afhankelijk van het apparaat dat je besteld.

Ook is er een verschil tussen de traditionele digitale multimeter en de digitale ampèretang. Met de ampèretang kan je makkelijker bij plekken in krappe ruimtes komen waar je met een gewone multimeter niet bij kunt. De ampèretang staat vooral voor gebruiksgemak.

In ons assortiment vind je digitale multimeters van A-merken zoals Fluke en Appa. Dit zijn merken waar nauwkeurigheid en degelijkheid hoog in het vandaal staat.

Kies het apparaat welke bij je past en ga aan de slag! Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen van een digitale multimeter? Bel ons dan op 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,0
Perfect "Via de mail een bericht gestuurd over welke multimeter ik nodig had, na een snelle reactie van de klantenservice heb ik direct de goede multimeter kunnen bestellen. " 10
Zeer goed "Precies de multimeter gevonden die ik moest hebben. Voor de prijs die ik wilde besteden." 9,0
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links